Sims 3

| |

Printre elementele inovatoare aduse de The Sims 3 se numără un nou modul de creare a Simşilor, un nou motor grafic care se află în lucru de aproape trei ani şi opţiuni nelimitate de adaptare.

Cel mai important element de noutate adus de a treia parte a jocului Sims este faptul că simşii nu vor mai trăi doar în case. Aceştia vor putea ieşi pe străzi, în parcuri şi se vor putea plimba şi interacţiona cu alţi simşi din cartier.

Cu ajutorul noului Sistem de Personalitate Realistă din The Sims 3, jucătorul va putea defini personalităţile Simşilor cu până la cinci trăsături specifice. Astfel le va putea fi definit comportamentul şi modul în care vor interacţiona cu mediul.

Noul sistem va permite crearea unor personalităţi foarte complexe, de exemplu bunica vorbăreaţă şi cleptomană care se bagă în viaţa tuturor, sau punkerul frustrat, obsedat de independenţă, cam bădăran şi care nu reuşeşte să aibă o relaţie de prietenie cu o fată pentru că e prea copilăros.

Cerinţe minime de sistem - The Sims 3:

  • 128 MB GeForce FX 5900 or Radeon 9500 graphics card
  • Pentium IV 2.0 GHz or Athlon XP 2000+ CPU under Windows XP (SP2)
  • 1 GB of RAM under Windows XP (SP2)
  • Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ CPU under Windows Vista (SP1)
  • 1.5 GB of RAM under Windows Vista (SP1)
The Sims 3 se va lansa în întreaga lume în 2009. Franciza Sims se adresează tuturor categoriilor de consumatori, target atât masculin, cât şi feminin, de toate vârstele. Seria Sims a înregistrat vânzări de peste 98 de milioane de exemplare în toată lumea, iar jocurile au fost traduse în 22 de limbi. Franciza The Sims a devenit un fenomen global încă din 2000, anul lansării primului joc Sims.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


The Traveler IQ challenge ranks geographic knowledge of cities such as: Louisville, Pigeon Forge or Detroit by comparing results against 6,063,186 other travelers. Brought to you by TravelPod, part of the TripAdvisor Media Network

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină