Let's Do It, Romania !!!

| |

2 comentarii:

Blogatu spunea...

Salut, iti atrag atentia asupra unei campanii pentru bloggerii din Suceava. Trebuie sa scrii un articol in care sa specifici faptul ca prin judetul tau trece Caravana Miniprix http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html vei primi un discount de 10% pentru orice comanda in valoare de 100 lei si transport gratuit.
In plus, ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii puse la bataie, care constau in vouchere de 100 lei pe miniPRIX.ro si transport gratuit.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestor vouchere: Sa postezi acelasi articol mentionat mai sus si... sa ai noroc, sa ai cel mai mare numar de comentarii sau sa recomanzi concursul unui numar cat mai mare de bloggeri.
Detalii aici: http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html
In toate aceste trei cazuri ai numai de castigat!

Trebuie sa postezi azi, maine, articolul, in care sa descrii faptul ca in judetul tau vine Caravana Reducerilor si sa postezi un link catre o tinuta de pe site-ul www.miniprix.ro.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu


The Traveler IQ challenge ranks geographic knowledge of cities such as: Louisville, Pigeon Forge or Detroit by comparing results against 6,063,186 other travelers. Brought to you by TravelPod, part of the TripAdvisor Media Network

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină